40 tisíc mrtvých mi nepřijde jako zbytečná démonizace.
Sama jsi psala o kolika víš zemřelých. Kolem mě naopak nikdo. Přesto považuji Covid za významné riziko a názor jsem neměla dosud důvod změnit.
V době před očkováním nebo v období plných nemocnic jsem radši “desinfikovala jogurty”. Prostě jsem Covid nechtěla dostat a nedostala. Dočkala jsem se ve zdraví očkování. To se o spoustě lidí říct nedá. Někteří měli smůlu a někteří si to zavinili vlastní blbostí.
Takže já bych nezměnila zpětně ve svém přístupu ani ň.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.