Libiku, je pravda, že dělníky moc neznám, jaksi se nevyskytují v mé společenské bublině. Ekluji se mi sprostí primitivové, ať pracují kdekoliv a ať mají jakékoliv vzdělání. Bohužel jsem se s nimi setkala tehdy na té studentské brigádě ve fabrice. Ale znala jsem se s jedním dělníkem, který byl velmi inteligentní, příjemný, slušný a zajímal se o historii a archeologii, věděl o tom víc než mnohý vystudovaný jedinec a bylo úžasné s ním pohovořit a poučit se o pro mě velmi zajímavých a neznámých věcech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.