Přidat odpověď
To je zajímavé téma...😉.
Před rokem jsem změnila práci, do té doby jsem zpravidla řešila práci už ráno, co jsem otevřela oči. Než jsem poresila deti, cyridila jsem desítky telefonátu a kdyz jsem dorazila do kanceláře, už na schodech jsem dostala úkoly které je třeba splnit ASAP. Otevřela jsem mail a zahrnula mě pošta mailova, a než jsem ji stihla roztridit přišla pošťačka s další rundou.
Po pracovní době jsem vylila kafe a jela vycucnutá domů.
A teď? ...přijdu ráno do práce, chodím jako první, miluju klid a ticho naší obrovské vily. Vyvětram naší velkou sdílenou kancelář. Zapnu PC a nastavím si stahování a preúčtováváni. Než se data načtou, udělám si kávu, zkontroluji děti, a projdu zprávy v denících a pustím se do práce. Hodně přemýšlím, kombinují, klikam, upravuji. Za týden dostanu tak 10 mailů. První týden v měsíci je to třeba jednou tolik. Zpravidla odcházím z práce a mám hotovo. Zaklapnu PC a nemusím na nic myslet. Cca 2-3 týdny v měsíci. Pohybu v kanceláři mám málo, ale mám pravidelnou stravu, chodím opravdu hodně brzy, abych mohla jít brzy domů, mám pak sílu jít si zasportovat sama a nebo s dětmia nebo s rodinou trávit čas. No a ten týden až dva pracuji víc, třeba dneska jsem teprve na cestě domů a začínala jsem v 5.30 v kancelári. Ještě 3-4 dní budou náročnější, ale mám to vypětí ráda. Moje práce mě fakt baví.
Předchozí