Babi, "Půjdou na týden do izolace nebo karantény, a školní rok začne o pár dnů později, však co "
Si dovolim odporovat. Dnes presne pred 4 tydny mi zacal covid (na dovolene). Prvni dny to byl des bes, vysoka horecka a nejhorsi bolesti hlavy myho zivota. Pak jsem se dalsi tyden plouzila mezi posteli, stolem a sprchou. Posledni tri dny dovolene jsem s vnitrnim brekem vyrazila s pomoci manzela na plaz, pokazde tak max 2 hodiny; ze bych se aspon nesmocila v oceanu pri te cene divolene neslo! Doma jsem pak jeden tyden jen lezela, kasel cim dal horsi, vzduchu taky nic moc. Druhej tyden se to zacalo pomalinku zlepsovat a teprve ted posledni tri dny funguju jakztakz normalne. Trikrat ockovana ale na to omikron r.re.
Tak si uzijte zacatek skolniho roku se suplovanim a lepenim der...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.