Dovolím si doporučit vařič zvaný dřívkáč. Buřty se na tom docela slušně opečou doslova na pár kouscích dřeva, samozřejmě je potřeba to postavit na kámen, a ne do suchého jehličí. My ho občas používáme doma, když se nám nechce rozdělávat velký oheň. Jinak venku jsem v poslední době pekla buřty akorát na veřejném ohništi v Řepích na Kalvárii (teda možná je to vlastně spíš Motol). V dobách skautských jsme občas po trase oheň rozdělali a zase bezpečně zlikvidovali. Ad 2. Radši si to nepředstavuju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.