"tchyně dělá rýži jen v troubě. Ve skleněné zapékací míse. "
To slyším poprvé... to mi přijde tedy nepraktické. Jako jo, pokud něco dělám v troubě, tak přidat rýži ok. Ale jen kvůli rýži roztápět troubu? To mám rychleji uvařené na sporáku. Rýži vařím podobně jako těstoviny - v přebytku vody a sliju, nemám tedy problém, jestli se vyvaří voda nebo se to připálí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.