Ten článek bohužel nejde přečíst, je v placené sekci. Můžeš napsat, proč paní doktorka považuje za vhodnou dobu na dítě zrovna období, kdy po muži upřímně toužíte - a co to vlastně znamená - upřímně toužíte - a chcete mít jeho malou kopii.
Já jsem obě děti měla po hodně dlouhé době soužití s mým mužem, po jeho malé kopii jsme ale netoužila - chtěli jsem prostě děti. A potřebovala bych vědět, co je to ta upřímná touha. Díky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.