Když tohle ty chladnomilný nepochopí, je to něco jako "sytý hladovýmu nevěří". Já tuto poslední zimu taky vyloženě protrpěla. Pořád mi byla zima a pořád jsem na to myslela, protože na to nešlo nemyslet. K tomu venku ta tma, jo bylo to na depresi. Je to jako když vám kručí v žaludku a máte pořád hlad. Taky to nejde nevnímat. A vydržte to několik dní, měsíců... To já spíše potlačím ten pocit hladu než pocit zimy. Ta zima je uvnitř. Není napovrchu, že bych jí překryla svetrem nebo dekou. A čím jsem starší, tak ten pocit zimy vnímám víc a víc. A super je, když se mi ještě ostatní smějou, že jsem teda nějaká divná....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.