| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Minulý týden jsem si tady postěžovala: Po zadání mého jména, příjmení a titulu Google na prvním místě zobrazí stránky tvuj-lekar.cz, které zrcadlí 9 let starou databázi České lékařské komory, konkrétně se zobrazí můj profil, kde je kromě roku promoce a čísla registrace u komory uvedeno, že pracuji jako zaměstnanec a že jsem , tedy že můj manžel je přesvědčen, že jsem . To vše na prvním místě, pokud zadáte do vyhledávače MUDr. Xxxx Yyyyy.
Kontaktovala jsem admina dvěma možnými způsoby, bez odpovědi. Na radu Elho jsem kontaktovala společnost Google s žádostí o vyjmutí této stránky s výsledků vyhledávání.
A tady je odpověď. Zdá se, že právo veřejnosti znát názor každého anonymního k mé krávovitosti vysoce převyšuje moje právo, aby taková vyjádření o mně nikde nevisela...

Dobrý den,

děkujeme za zprávu.

Informace ohledně následujících adres: .........

Na základě poskytnutých informací se zdá, že se příslušné adresy URL týkají záležitostí souvisejících s vaším profesním životem, které jsou pro veřejnost zásadní.Například informace o profesích, které vykonáváte nebo jste dříve vykonávali, nebo firmách, kde jste pracovali, mohou být důležité pro stávající či potenciální spotřebitele, zákazníky či uživatele vašich služeb nebo produktů nabízených v souvislosti s danými profesemi nebo firmami.V současné době proto ohledně odstranění těchto adres URL nemůžeme podniknout žádné kroky.

Na základě informací, které máme v současné době k dispozici, se společnost Google LLC rozhodla nepodnikat v případě těchto adres URL žádné kroky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.