Dobré poledne, v minulosti jste mi tu skvěle poradili s dovolenou u Kyjova, tentokrát hledám tipy v okolí Telče. Budeme s sebou mít kola a dvě děti do 10 let. Zajímají mě tipy na pěkné cyklostezky, koupání, dobré jídlo, hezké procházky, zajímavosti. Nebráním se ani výletu do Rakouska. Z minulosti mě zaujaly paseracke stezky, ale nemůžu to teď vygooglit, tak jsem si to asi zapamatovala špatně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.