Mam body z MS. Zapinani v rozkroku, je bez podprsenky, tu mas vlastne svoji. Najim se v pohode. V lete bych v tom chcipla, to nenosim. Vsechny stahovaci gatky jsou napikacu. Proste te preriznou a nekde se ti vyvali speky. Je uplne jedno, jestli mas velikost 38 nebo 42. Osvedcilo se mi jen to body, to je proste kompaktni. Mam uz druhe. Nosim v zime jen proto, ze mi to krasne chytne klasicke puncochace a nic se mi neroluje pres bricho dolu. Dam kalkotky, podprdu, puncochace a body dam pres to. Diky tomu prezivam i zimy v satech a suknich.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.