Huso, nám taky zálohy za teplo a vodu nezvyšovali. Ale rovnou řekli, ať si to navýšíme sami min. o 30% navíc. Ať nemáme příští rok nedoplatky. A záloha na elektřinu se mi zdá tedy hodně malá, vždyt jen okolo 100 Kč se platí za jistič samotný, ne? Natož když se několikrát v roce již zdražovalo. Od koho odebíráš elektřinu? Já se můžu přihlásit na webovky, a vidím každý měsíc, zda mám přeplatek či nedoplatek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.