Kamaradka byla. Říkala že slysela i ty hlasy. Takže halucinace asi nějaké měla. Byla 2x. A chvalila si. Prý hodně spala. Hodně meditovala. Brecela. Vzpomínala. Je přesvědčena že se posunula. Já bych se nudila. Ale chvilku jsem o tom uvažovala. Mám problémy se spánkem. Ale já vím z čeho ty problémy pramení a myslím že by to úplně nepomohlo. A ty prachy bych radši dala do nějakého krásného welness.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.