Celoživotne mám většinou jen 1 kamarádku. Vetsinou se nějak přirozeně jedna ztratila a našla se jina. Teď jsem v situaci kdy mě jediná kamarádka strašně zklamala a já se rozhodovala jestli se tvářit že to nevím a nechat si ji nebo se odstrihnout. Bohužel se pretvarovat nedokážu takže jsem sama. Neumím si kamarádky hledat, mám kolegyně, na pokec nebo občas pivo to stačí ale nic víc v tom není :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.