Bouřko (Renko) ale to jste mě špatně pochopily, cílem nebylo prudit dítě kvůli oknům. Původní myšlenka byla nad tím, že Koníček nadnesla myšlenku, že snad ženský sedí doma za stolem a schválně vymýšlí činnosti, které by puberťákovi v rámci výchovy zadaly i přesto, že vlastně nemaje skoro co na práci pere pračka, myje myčka a luxuje robot tak ty odpadky snad zvládne ženská sama, proto jsem se zeptala a namátkou uvedla, kdo teda dělá to ostatní.
A nesouhlasím s vaším pojetím domácnosti. Já jsem si některé věci v životě taky nevybrala i kdybych přijala myšlenku, že domácnost s mužem ano. Máme třeba na starosti dva důchodce, chtěla bych se tedy s dovolením vybrat aby náš děda byl čupr jura co mi ještě vezme vnoučata na lyže.
A nejvíc se mi líbí jak je to vždycky diskuse od diskuse, když Cimbur napíše, že má covid a nezvládá tak jí všichni jedním dechem napíšou, že má ležet a ostatní mají dělat... tady je tedy teorie o vlastní domácnosti jaká, když je ženská nemocná, že dítě bude stát v kuchyni nemaje co k jídlu s horou nádobí a bude volat "mamííííí"