Já vezmu klasický velký široký hrnec a na jeho dno položím utěrku. Do hrnce vyskládám sklenice tak, aby se nedotýkaly a zaliju cca do půlky vodou. Teploměr nemám, takže je jen přivedu k varu a vařím třeba né 20, ale jenm 15 minut. Zatím po letech byly všechny okurky nezkažené a křupavé. Dělám to i s ostatní zeleninou. Maso netuším
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.