U okurek se běžně uvádí 20 minut na 80 stupňů. Počítá se to od dosažení teploty. Víc ne, jsou pak moc měkké. Lak cca 1 až 2 cm pod okraj.
Já mám zavařovací hrnec, ale svagrova zavařuje v troubě. Do hlubokého plechu (na kolace) dá sklenice, aby se nedotykaly, zalije vodou a nastaví teplotu.
Pokud jsi doteď nezavarovala, do zavařování masa bych se nepustila. Musí se zavarovat dva dny po sobě na vyšší teplotu. Zavazuje skoro 30 let,maso mám domácí, ale raději to dávám do mrazáku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.