Když mi bylo 17, jela jsem sama na rok do Anglie. Nic jsem nevěděla, internet nebyl, v kapse lístek na autobus, na který jsem měla v Londýně přestoupit a kufr, který jsem neunesla. Ani mi nedocházelo, že mě čeká dostat se nějak z jednoho nádraží na druhé a netuším jak. Na lodi za mnou přišla paní, ptala se kam jedu a v Londýně mi pak bez řečí sehnala nosiče, zaplatila mu, aby mě i s kufrem posadil do správného busu a popřála mi šťastnou cestu. Dodnes na ni vzpomínám při každé mé cestě a pořád cítím to teplo pocitu ""být opečovaná"". Bohu díky za anděly.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.