Přidat odpověď
Ak sa mi šperk páči a má pre mňa symboliku, význam, tak absolútne neriešim, či je in, alebo nie.
Od posledných narodenín po dlhých rokoch nosím zlatú retiazku s príveskom! Od mamky som dostala prívesok Panny Márie, chudinka (mamka, nie Panenka Mária) sa už nemohla dívať na to, ako - podľa nej riskantne žijem - tak mi kúpila pekný, vkusný prívesok. K nemu som vyhrabala retiazku, ktorú som od svokrovcov dostala za 1. porod. A že mám na krku žlté zlato - neriešim. Mám z toho darčeka veľmi dobrý pocit, mám vlastne stále u seba kus mamky, a to je bomba.
Za posledný porod som dostala perlové náušnice (kombinácia so žltým zlatom). Nemyslím, že som typ na ne, ale túžila som po nich a som za ne rada. Občas sa chodím na ne dívat, kochat sa.
K 40tke mi dal MM úžasný šperk. Je to moja najvzácnejšia /a i najdrahšia/ vec, ktorú vlastním. Prekrásny červený oregonský sunstone. Dal mi ho osadiť do červeného zlata, vyzerá famózne. Síce sa skoro nikdy nedá nosiť (musela by som sa pohybovať v inej spoločnosti, na iných miestach), ale i tak som zaň veľmi šťastná.
Naopak žlté zlato sa skvele hodilo na osadenie zeleného sunstone.
Snáď tieto moje poklady raz ocení moja dcéra...
Předchozí