Petr Hlaváčka, leadra za STAN v Praze znám osobně. Jen na okraj, když zavřeli jeho téměř jmenovce Petra Hlubučka, taky náměstka primátora za STAN, tak jsem se zděsil, než mi došlo z fotek, že to není on
. Tohle je takový ne moc mluvný architekt, urbanista, kterého Praha zřejmě fakt potřebuje. Takže na magistrát mám jasno.
A i jeho slovy, na P11 je zastupitelstvo sbor psychopatů, kteří jsou narcisti a nejsou schopní spolupracovat. HPP11, které jsem volil minule je sice dobrou opozicí proti developerům, ale není naprosto schopné koaliční spolupráce, co vím, nebylo schopné uřídit podle zákona zastupitelstvo a v půlce skončilo v opozici. Štyler je zřejmě magor, byť to byl člověk, kterému bývalé vedení usilovalo i o majetek, zdraví a život (fyzické útoky nevyšetřených mladíků...). Jenže je to prostě narcis. A neumí si dát pozor na hubu, když ostatní nazývá "židobolševiky". Natěstí už není 1. Ostatní strany podělaly co mohly, utopily stomiliony v rekonstrukci Sandry, ve výstavbě ledního centra. Oplotily některé volné parkoviště a budou za ně vybírat atd. Takže jsem se rozhodl pro novou Prahu 11 sobě, jakkoliv do města mám vůči nim výhrady kvůli kolům.