Přidat odpověď
Václavko, Marika si právě v tomto ohledu na špičku nosu vidí. Jsou tady jiné diskutérky, které tleskají tomu, že nás vládnoucí garnitura, jezdící limuzínami s řidiči a parkující na chodnících chce přesadit na kola.
Včera jsem poslouchala rozhovor s Čižinským. To je ten borec, co zvládne jednou prdelkou sedět na několika židlích (a pobírat několik plných platů). Když se ho v jiném rozhovoru reportér ptal, jestli když bude zvolen i na Magistrát i na radnici Prahy 7, bude se plnohodnotně věnovat oběma funkcím a pět minut se z toho vytáčel jako Felix Holzmann ve scénce Včera, dnes a zítra. Odpovědi se reportér nedočkal, bylo vidět, že hodlá "vykonávat" obě funkce souběžně.
Tak tenhle Karel Havlíček II. je nadšený z toho, že Alza může své zásilky převážet nikoliv auty ale na kole! Možná by mohli s těma monitorama jezdit i tramvajema, přeci máme hustou síť MHD! To už neřekl, to už je můj dodatek. Jako já jsem si ještě nikdy dovoz z Alzy neobjednávala, nemám tu potřebu, ale mám pochopení pro lidi, kteří to udělají a stejně jako Ty si myslím, že přesednutí kurýrů z Alzy na kolo fakt svět nezachrání.
Předchozí