Máme kuchyňskou linku v bývalé předsíni, není moc dlouhá, pracovní deska je navíc rozdělena varnou deskou a dřezem. Na ploše je u dřezu odkapávač (máme myčku, ale stejně něco myju v ruce plus třeba plasty jsou z myčky mokré, tak je tam dávám schnout), jar, houbička, hadřík. Mezi dřezem a deskou varná konvice a toustovač (hodně používáme), na druhé straně desky pak kávovar a mikrovlnka (ta byla dřív na lednici, ale sundala jsem ji kvůli dětem; až ještě povyroste dcera, mohla bych ji teoreticky zase vrátit nahoru).
Samozřejmě tam často jsou i další předměty, které tam mají co dělat a měly by být jinde - pečivo, nádobí, různé zbytky po vaření. Pak máme ještě v kuchyni takový v podstatě odkládací stolek, tam je systematicky mísa s ovocem, psací potřeby a wifi router, pokud je někdo nemocný tak léky, co zrovna užívá. Nesystematicky tam dává kde kdo kde co, uklízím obvykle jednou až dvakrát týdně za hlasitého nadávání