| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

buřte, já chápu, že nešlo o zákaz vinnetoua, ten problém vůbec není v tom, že by ho v tv snad nedávali... ten problém je ve vyjádření německé tv, která měla potřebu odůvodnit neobnovení licence nikoliv nízkou sledovaností, ale poukázáním na nekorektnost filmu... i kdyby už v německu nikdy nedávali žádnou mayovku, žádnou kovbojku, žádný spagettiwestern, je mi to fuk, ale není mi fuk, když kolem dělají kampaň o tom, jak je škodlivé tyhle věci pouštět v tv...
a zajisté, že se většina lidí (obzvláště my, konzumně založení) bude bránit snížení komfortu, to je snad logické, ne? ~;) na druhou stranu se sice smířím s tím, že v zimě nebudeme moci vytápět bez rozmyslu tak, jak jsme byli celé roky zvyklí, ale fakt k tomu musím ještě poslouchat něčí debilní mravokárné řeči? co myslíš, že člověka zvedne ze židle víc - "snížíme teplotu v kanceláři o dva stupně" nebo "tak si holt vezmete svetr, no, ukrajinci umírají a vy jste tu jak malá děcka" ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.