Dcéra si po plaveckom kurze nepriniesla domov plavky.
Ja teraz vonku chodiť nemožem, tak som postupne oslovila mojich 3 chlapov, aby sa šli na recepciu opýtať, či sa nenašli.
Neuspela som ani u jedného.
Asi keby sa jednalo o plavky vcelku, jednej (ideálne neutrálnej) farby, tak by to asi nebol problém, ale ukázalo sa, že "růžové kalhotky s papouškama" sú neprekonateľnou prekážkou, že to proste nejde na verejnosti vysloviť
![~t~](/g/s/20.gif)
Takže prvý manžel: keď sa dozvedel, čo po ňom chcem, radšej vypol netflix, vzal kefu a vyčistil tú najviac znečistenú plochu okolo linky (kde stojím a kde plánujem kúpiť behúň, ale už 3 roky nie som schopná...
![~a~](/g/s/26.gif)
)
Syn 15 - keď som zo školských informácií získala to, že na ČJ písali úvahu na ľubovoľnú tému a on mi nechcel prezradiť, akú tému si vybral on (a to ani za úplatok - kinder hrocha, ktorého tak miluje), tak než aby šiel pre plavkové gaťky, tak to mi radšej celú úvahu rovno ukázal
![~t~](/g/s/20.gif)
Syn 12 - aj toho orosilo a povedal, že "radši odnesu cokoliv k babičce", len aby nemusel do bazénu (on nerád chodí k starým rodičom, lebo sa /oprávnene/ bojí, že ho budú nútiť k jedlu a on má s jedlom veľký problém
![~:(](/g/s/4.gif)
).
Takže takto v našej rodine
![~d~](/g/s/29.gif)
Čo Vaši chlapi? Mali by s tým problém, alebo sú to typy, ktoré by cestou z bazénu ešte bez ostychu kúpili v drogérke manželke vložky?