| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kat, než Ropucha vysvětlila, že ve své dobrosrdečnosti vlastně plní místní potravinovou banku, nikoliv, že rozdává žebrákům to, co si tak myslí, že by těm násoskám mohlo chutnat, ačkoliv by to sama nikdy nepozřela, musela jsem souhlasit s Valkýrou.

Takhle to dává jiný smysl.

Pořád je teda zajímavý ten pocit hanby, když pokladní pípne paštiku, ale když o tom poctivě přemýšlím, asi to má každý k něčemu.

Já mám podobné pocity když kupuju levné krmení pro místní kočičí gang. Sama kočky nechovám, tak to není tak, že moje Micina má superprémiovku a té lůze z ulice musí stačit nějaké Friskies, ale vždycky se u té kasy snažím vyvinit~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.