libik, mne zase prijde legracni, jak se mluvi o "slow fashion" jako kdyby to ted nekdo objevil....to jsem prece delala cele mladi, ze jsem mela dziny, pak je ustrihla na kratasy, potom jsem z nich usila sukni (k vrsku dzinu jsem nasila volan z barevne bavlnene latky) a nakonec jsem ze zbytku jeste usila "kabelku"
a myslim, ze moje prababicka s vlnou, ze ktere se postupne upletly a rozparaly tri svetry pro tri ruzne osoby behem 50 let, byla taky predstavitelka slow fashion
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.