Přidat odpověď
Přiznám bez mučení, že mě trochu jímá hrůza z toho být od 14 s prvním klukem a myslet si, že je to ten nejlepší a jedinej. Nejsem zas tak přelétavá a vážím si stabilních vztahů všech kategorií, ale zrovna ve vztazích s klukama bych nerada byla ochuzena o to mladistvé zkoušení a tápání, o tu pestrost a rozmanitost všech možných osobností a charakterů. A opravdu to neznamená skákat z postele do postele. Měla jsem hodně kluků a vztahů různé intenzity, intimity a trvání a jsem za to ráda. V jednadvaceti jsem si střihla své zkušební manželství, abych pak od třiceti setrvala v pevném a doživotním vztahu. Můj muž to má taky tak, občas si o tom zapochvalujeme a vzájemně si zkonstatujeme, že od mlada bychom spolu nebyli a jsme rádi za spoustu rozmanitých vztahových zážitků.
Kvituju vaše celoživotní vztahy, ale nemáte pocit, že jste ten svůj jediný život trochu prošustrovaly ? Vždyť život je o rozmanitosti, pestrosti, zkušenostech, hledání a nalézání. Možná jste něco hodnotného našly, ale zároveň jste o spoustu věcí přišly.
Předchozí