Huso, asi jsem z jiné planety, když pokládám sexualizaci mezilidského chování za škodlivou a neraduji se z ní.
Jak přesně ti páni tokali? Když bylo DPH nebo silniční daň?
Mně máma vštípila, jak jsem hezká a možná jsem byla (nebo jsem) celkem hezká. Jako řídící myšlenka je to nesmírně škodlivé ,limitující a nebezpečné, možná horší než si myslet, že je jeden ošklivý..
Každý je nějakým způsobem hezký, nejsme tetřevi, abychom v zaměstnání nebo na ulici tokali.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.