Přidat odpověď
to je hezké téma, mě na něm přijde nefér jedna věc, tyhle části "dětství" ve formulacích toho co mi vlastně vadí obvykle přicházejí po 10. roce věku, nejčastěji v pubertě a já mám pocit, že prvních 10 let jsem se fakt snažila, makala, věnovala se a teď už se mi tolik nechce a omlouvám to právě věkem, že už tolik nemusím a snadno se pak lze dostat do toho, že dítěti to vadí natolik, že si to i jako dospělé pamatuje.
U nás je to jednoznačně výtka na teplé jídlo - já právě žiju s pocitem že jsem posledních 12 let trávila u plotny a strááášně se mi to zprotivilo, vařit umím výborně, ale holt jsem ve fázi "nebaví mě" a od dcer neustále slyším jak bych mohla a chtěly by a ostatní maminky přitom mají denně teplé jídlo v jídelně a už jsou ve věku, kdy mohou samy
taky mi určitě vyčtou úklid pokojíčku a hlášku "kdyby si nedělala bordel nemusela bys ho uklízet"
volnost naopak moje děti oceňují, vidí kolem sebe spolužáky a reakce jejich rodičů na různé situace a nejednou mi poděkovaly, že já to takhle nedělám
Předchozí