U nás se také vařilo denně, vždy dost porcí navíc, na přidání dost. Ve školním týdnu teplé večeře, které dojídali naši druhý den k obědu. O prázdninách byl teplý oběd a vařila se i jiná teplá večeře, zbytky se dojídali tak různě, kdo měl chuť. V neděli vždy kuře, bramborové knedlíky a sladké nebo kyselé zelí, v pondělí rizoto ze zbytků - to byla jistota.
Ale jak popisuje Val znám také, sladkosti, tuňák, rybičky, vajíčka.....to se bralo jen po domluvě. A mám to tak doma stejně, nakupujeme celkem málo a velké nákupy, potřebuji, aby mi některé suroviny vydržely.
K svačině ve škole byla školní svačina, z domova jsem nikdy ni nenosila, takže suchý rohlík, čaj a mlíko z pytlíku, které jsem nepila. A už nevím v jaké frekvenci nám dávali ochucené kefírové mlíko.