Mája+kluci 07, 11, tohoto příspěvku si moc vážím. Máš můj obdiv, protože jak píšu já spát 2h tak nemůžu a umřu.
A ona na tu holku je sama. Takže se kloním k tomu semletí po deseti letech.
A tohle jsem asi potřebovala slyšet, že s tím už asi dávno měla něco dělat. Jenže na druhou stranu, jestli jí zdrhul manžel/přítel(to nevím to si domýšlím). Tak to se asi v jednom dělá špatně. NAvíc jsem si říkala, že by třeba tomu mohla pomoci puberta, že třeba ty kostičky a kuličky by zmizeli, že by z toho vyrostla.
Zkusím na ni znova koberec. MY jí ho zaplatíme, s tím problém nemám nejmenší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.