Přidat odpověď
Kaipo, tak třeba s těmi zákusky to vnímám podobně...když pečeš vlastní, tak ty suroviny taky nejsou zadarmo, pokud chceš, aby to bylo dobré a kvalitní...k tomu nějaká ta energie, tvůj čas a energie...to už je fakt někdy lepší to koupit. My jsme tahle už před nějakou dobou začali o víkendu dělat to, že místo vaření si pro jídlo zajedeme do Globusu, v té jejich restauraci vaří dobře, chutná to jak domácí a ceny super - minule jsme si dávali koprovku (tu sice uvařit umím, ale nikdy ne takovou, jako je ta jejich) - za 115,- šest knedlíků, spousta omáčky a dva veliké plátky hovězího masa...nebo minutka - kuřecí steak s liškovou omáčkou a těmi silnými poctivými hranolkami asi za 150? Takže než bychom se půl dopoledne s něčím vařili, tak radši něco podnikneme a cestou domů se stavíme v tom Globusu, buď se najíme přímo tam, nebo si to bereme do klidu domů. Občas si dojedeme pro pizzu...
Předchozí