| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Som úplne na houby hospodár. Šetrím na maličkostiach sposobom, že idem pre banány atd do vzdialenejšieho obchodu len preto, že sú v akcii, Domestosy kúpim 6 keď sú za 30, nekúpim si obľúbenú sladkosť keď nie je zlacnená, ale keď je, tak si kúpim toho xx kusov ~8~ Lindt v Kauflandu nekúpim a potom si objednám Lindt sladkosti za liter a viac ~a~

Mám drahý telefon len preto, že krásne fotí, to je tiež rozmarilosť, lebo absolútne nie som technický typ. Ale tie fotky sú tak skvelé, že vlastne neľutujem.

Nie je mi ľúto peňazí za darčeky, ktoré sú buď užitočné, alebo sa nimi mimoriadne trafím do priania obdarovaného.
Občas /často/ kúpim/upečiem známym niečo len tak, pre radosť, tam si nevyčítam výdaj.

Za zážitky rada zaplatím.

No a napr. dnes nám přišli botasky. Mne i manželovi. On ich hneď obul a vyrazil v nich von a ja ich mám stále v krabici a neviem kedy vybalím. Je to bežecká obuv, ale príliš krásna, príliš drahá (na mňa) a viem, že ráno obujem svoje staré reeboky a tie nové ostanú v krabici... ~7~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.