Přidat odpověď
Val já šetřit neumím ale umím vyjít s libovolným množstvím peněz, aniž by mne to nějak extrémně štvalo. Kdykoli cokoli vydělám, objeví se něco, zač je třeba nebo fajn peníze utratit. Zjistila jsem, že pro mne je nejlepší investice dobře zvolená půjčka - a teď v době inflace se mi to potvrdilo. Můj muž ze mne chvílemi roste, občas v životě jsme jeli hodně na dřeň, ale zatím nám to vždy prošlo. Dneska už je víc v klidu, víme, že vlastníme komodity, které se v případě potřeby dají směnit za peníze obratem (i když bychom to dělali neradi) a pokud by byl nějaký rozsáhlý průser, prodáme dům, čímž získáme prostředky na rozumný byt a na živobytí. Stejně tu asi nebudeme moct zůstat navždy, asi nejme dost pracovití nebo organizovaní, už teď máme problém dotáhnout milion maličkostí v domě i zahradě po rekonstrukci a to už druhý rok vlastně oba děláme objem práce, který předtím dělal jen jeden z nás. Navíc já odhaduju, že bezpečně budu řídit ještě tak maximálně deset let a nevím, jestli ustojím zůstat tu bez auta a být závislá na tom, že mne bude někdo vozit. Jsem rozmazlená a vlak, který je kilometr a půl daleko si jako jediný dopravní prostředek představit nedokážu.
Předchozí