To ale všude neplatí. Já bych zase furt chtěla léčit, ale "naše" veterina mi pořád opakuje, že se léčí pacient a ne jeho laboratorní hodnoty. A ty jeho teda stojí za to. Biopsii jater mi dokonce rozmlouvali, že je to zbytečná zátěž atd. Zvláště když se mu nastavila léčba, která funguje. Byla jsem i na konzultaci na velké klinice, kde si řekli za 15 minut o 500, ale výsledek byl úplně stejný. Operovat to nejde. Takže bych všechny nehazela do jednoho pytle.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.