nosila jsem vždycky mikádo pod bradu, ale teď jak na mateřský pracuju a nemám ani minutu hlídání navíc. Vlasy už mám pod ramena. Děti mě nutí, ať si to nestříhám a nosím rozpuštěné, ale já to neumím, všude mi to leze, takže trápím vlasy v culíku. Kvůli covidu se dva roky odkládá společenská akce, na kterou bych chtěla být krásná a nechat si z dlouhých vlasů udělat účes. Ale asi se smířím s tím, že už to neproběhne a lodičky jsem si kupovala zbytečně.
Nosíte tu někdo rozpuštěné dlouhé a jak to děláte? (Moje kolegyně je nosila, ale chodila ke kadeřnici i s dlouhými vlasy každý měsíc)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.