Mně občas někdo řekne, že vzpadám lépe a že jsem určitě zhubla. Realita je taková, že v tu chvíli mám tak o 3 kg více, než když to někdo komentoval naposled. Takže mě takové prohlášení vždy spíš vyděsí.
A obecně mi nedělá dobře, když mě někdo komentuje, takže "dneska ti to sluší" fakt nepotřebuju slyšet.
Nepřipadám si zanedbaná, i když to tu tak z komentářů vyznívá. Občas si při pohledu do zrcadla i řeknu, že "takhle" (momentálně v tu chvíli) se mi líbí vypadat (od krku nahoru).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.