Zrovna jsem si zkusila ty přední prameny svázané vzadu a je to docela příjemné.
Nedávno jsem se naučila ještě jeden trik na zkrocení a je to trochu vyšší dívčí - po straně hlavy si několik pramínků vodorovně zkroutit a uchytit minigumičkama u hlavy, efekt by měl být podobný, jako by byla hlava ze strany vyholená. Taková chytrá horákyně - zlobí a je krásná jenom půlka hlavy. Dá to docela práci, ale děti mi to chválily. V běžný den na to nemám čas, ale až někam jednou půjdu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.