V našem okolí se za posledních 20 let vynořilo několik novoveterinářů, kteří mají ordinace vybavené hromadou drahých přístrojů, které se musí zaplatit. Jeden dokonce nabízí dost drahé pojištění – +/- 10 litrů na rok u malého plemena, máš v tom cca 1 preventivku, očkování a slevu na zásahy. Jinak jsem koukala, že ceny těch přístrojových veterinářů jsou tu vyšší než v Praze (párkrát mi po divadelním představení jedné místní veterinářky ruply nervy a jela jsem se zvířetem na kliniku do Prahy).
Dokážu si taky představit, že veterináře, který zachraňuje zvířata se zhoubnými nádory jak na běžícím pásu, jeho věrní klienti jen tak neopustí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.