Koriandr mi vyrostl úplně v pohodě a to je u nás zima. Pěstuju ho i na semínka, ty mi chutnaji víc (třeba v mletým mase), než to zelený, smrdící po plošticích. Ale už jsem si zvykla a jím ho i s tím smradem. Koriandr je něco jako olivy, člověk si musel zvyknout.
No rady už tu padly a já mám ještě jednu. Když mám něčeho moc, tak to prostě rozdám nebo vyhodim na kompost či nechám podlehnout přirozenému zmaru. Vždyť je to příroda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.