Cimbur, ono to je genetikou, ale více než jedním genem (i když asi nejznámější je SNP v OR6A2). Genetikou je ale významně daný takový ten stav, kdy je koriandr fakt vyloženě nepoživatelný, chutná hořce s příměsí až bolestivě kovové chuti a je to tak bez ohledu na snahy psychiky to nějak modifikovat.
No a pak jsou lidi, kteří na koriandr reagují jako na nechutný, protože prostě jen nejsou zvyklí, nebo jim nechutná třeba kvůli nějaké vzpomínce (viz propojení čichového laloku s limbickým systémem)... a ti se můžou na koriandr postupně "zajíst" :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.