Přidat odpověď
Na nápravu cizích důchodců bych se vyprdla. Ale už 2x se mi podařilo nenápadnouhláškou změnit volební preference u našich a u tchánovců. Táta třeba obdivuje Švýcarsko a jak se na scéně před lety začal objevovat Okamura s přímou demokracií, už se viděl, že tu rázm budeme taky tak bohatí, jako ve švajcu. Tak jsem mu řekla: a zjistil sis, co okamura říká o tom a o tom? ...a bohatě stačilo (jenom pak zamumlal, že nemá čas to sledovat).
Podobně to bylo u tchánovců, kde chtěli taky volit nějak divně.
Přijde mi v tom fajn koncept názorového vůdce. Lidi mají někoho, kdo uznávají, a tím se řídí. Takže strejda třeba papouškuje hlášky jedné naší fajn společné známé, která dělala ledacos, živí se vařením, ale budí dojem expertky. Takže po mých letech studií na českých a zahraničních školách se o mně v rodině doneslo, že dělám ve firmě, která dělá proamerickou špionáž... A nikdo se MĚ nezeptal ani jednou, co vlastně děláme. Protože jedna paní povídala.
Podle mě je důležitý ne ukazovat na ty vypatlané důchodce, problém je, že mladí nechodí volit. Já k tomu svoje děti vedu, chodí s námi a mluvíme o tom. Jo a obvykle to máme tak, že jí i muž volíme každý něco jiného, nemáme patent na správnou stranu.
Předchozí