Přidat odpověď
Dle toho,co jsrm četla o horkovzdusnych fritezach,mi to přijde jako mnoho povyku pro nic.
Ale jasne,jsme lidi různí,co clovek to názor to jiné potřeby a jiné vidění světa.
Za mě je tedy nejlepší a nejrychlejší na hranolky klasická fritéza, do 3 min není co řešit, pokud děláš doma ze syrovych brambor,tak tech 7 min.
A pak co se týká šetření energie a zároveň šetrné přípravy zaroven,tak multifunkční mikrovlnka,za mě značka whirpool,ta má spoustu ojedinělých funkci,které nemá žádná další značka.Tady uděláš krásně maso,aniž by byl smrad a prepaleny olej cítit po celém byte,nic kolem dokola není zaprsksno od oleje z pánve,peču sekanou, uděláš na spesl taliri crisp i hranolky-minim.2 porce najednou,má to i vaření v páře,upeces i moucnik.Samozrejme gril, na talíř crisp,který je hodně velký,se 5 stehen v pohodě vejde-udela to kurku,maso není vyschle,má vynikající chuť.
Klasickou velkou troubu už spoustu let používám jen k pečení masa pro početnou návštěvu a k pečení velkých kolacu na klas.velkem plechu.
Předchozí