Přidat odpověď
hany, já ti mám pocit, že kritizovat umí každý... a kritika bez konstruktivního řešení je vždycky jen k ničemu... takže nějaké "to máte za to" je pro mne absurdní...
žijeme tady a teď a teď je třeba reagovat na současnou situaci, neřešit osobní křivdičky z minulosti...
žádná vláda neví jistě jak se má zachovat, na takovou situaci, jaká je teď, nemá nikdo plán... každý může mít pocit, že on by udělal to a to a to, jenže v praxi spousta věcí prostě udělat nejde... nehrajeme jen za naši zemi, ale musíme nějak reagovat i na ostatní země, dodržovat dohody (přesto, že některé byly uzavřeny někým jiným, někdy jindy a my s nimi nesouhlasíme), musíme se v mnohém přizpůsobit a snažit se najít cestu, která bude co nejméně bolestivá - a bolet to prostě bude, to snad víme všichni...
no a srovnávání se s jinými zeměmi, to je stejně vtipné asi jako "proč sousedovic pepíček dostal k vánocům dárky za 10 tisíc a já jen za 1000?" ona ta sousedovic tráva bude vždycky zelenější (dokud se nepřestěhuješ, pak obvykle svou sytost záhadně ztratí)
(jinak teda neříkám, že s aktuální situací a všemi kroky vlády souhlasím, jen je to takové zamyšlení nad tím, jestli vůbec kdy byli spokojení občané se svou vládou)
Předchozí