Já dělám nádivku z bílého pečiva a množství beru od oka podle velikosti plechu. Část nakrájím na kostky a osmažím, část namočím do mléka, pak přidám 4 vejce, nasekanou petržel a jakékoliv na kostičky nakrájené maso nebo podušené hříbky, (pokud je to suché, přidám trošku oleje nebo sádla , pokud řídké, strouhanku). Rozvrstvím na hluboký plech, peču na cca 180 30-40 minut, vyjde krásně křupavá. Jíme nakrájené na čtverce teplé i studené.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.