Inko, tak to já jsem se jaderné války bála, tak třeba od těch 10 let nebo kdy jsem byla schopná to pobrat. Ne nějak konstantně pořád a nijak zásadně to můj život neovlivňovalo, ale brala jsem to jako reálné riziko. Však se o tom mluvilo dost, branné cvičení bylo několikrát za rok. A že dodržení pokynu "lehnout si hlavou směrem od výbuchu" mi asi život nezachrání, to mi bylo jasné už tehdy. Mimochodem jsem to samé četla i letos v rámci "uklidňování obyvatelstva" při těch nervech při začátku války na Ukrajině.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.