Tak to je celkem psycho. U nás jsme v širší rodině (rozumím já , manžel a kluci jsme užší rodina, širší potom naši sourozenci a jejich rodiny) zavedli lahev pro hostitelku, miniláhve pro děti (ve věku nad osmnáct jsopu roky) a něco k zakousnutí. Jdeme posedět a zavzpomínat a HOTOVO. Vánoce nejsou o darech , ale o setkáván se. S babičkami a dědou: tam dáváají především klukům, já to kompenzuji lístky na koncert, do divadla + dárková poukáza v xtisícové hodnotě do PENNY (např). S mojí sestrou se na Vánoce nevídáme, vidíme se během listopadu xkrát (máme všichni narozeniny), má maličké holky a dárkování jsme zrušili. Pokud mám kupovat maličkosti: vybrám vtipné ponožky. Ponožky alespoň doma nosí každý. A bez ponožek nejsou Vánoce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.