No, já byla krasavice ynteligentní, šla jsem dceři do tanečních, vzala jsem si lodičky, byla jsme líná tahat další boty a pak jsme docela dlouho čekaly na autobus ( auto zrovna nepojízdné). Tak to mám... Chtěla jsem jet k rodičům, měla jsem mamce pomáhat s úklidem a doufala jsem, že něco uklidím i doma, případně aspoň upečeme perníčky. Budu ráda, když odpoledne už nebudu ležet, ale sedět a něco vyžehlím. Aspoň že MM bude vařit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.