Když pominu ty nejčastější, se kterými se teď setkávám nejvíce: - Ukrajina si to zasloužila...Putin to měl udělat už dávno - očkování proti Covidu, v životě by si nenechali píchnout neověřenou vakcínu, je v ní čip a já nevím co všechno - dětské adhd či jiné poruchy - za nás to nebylo
Tak mě dokáže fakt hodně nadzvednout: - ženská patří do postele nebo k plotně - manžel k manželce: "Řve TI dítě!" nebo "Umyl jsem TI nádobí." - "Rozhoduju o tom, protože jsem přece chlap!" - "Nedávej mu růžový tričko, bude z něho buzerant." - "My obědváme jedině teplý" Tchán, který neumí uvařit ani čaj. - Dostala facku? Si to zasloužila, ho vyprovokovala.
No a podobné perly...bych mohla pokračovat do nekonečna.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.