U nás teda dámské kadeřnice bez objednání nikde neberou. To bylo už před těmi 18 lety. Vždycky jsem si vybrala nějaké kadeřnictví a šla se tam objednat. Byl to pro mě ale stres, takže teď jsem ráda za svoji stálou kadeřnici. Vždycky se u ní hned objednám na příště a jsem klidná a spokojená. I účes mám těch 18 let úplně stejný, jen jsem si kdysi do něj nechávala dělat jemný medový melír, na což už teď dobrých 10 let kašlu a barvím se sama doma.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.